.produktivt

I dag så var jeg hos legen. Jeg liker ikke leger, jeg misliker generelt å gå til fremmede mennesker med ting men noen ganger så må jeg. Men legen min er litt kul, så hun er ikke så skummel egentlig. I dag så sjekket jeg ørene mine. De måtte skylles. Hun dama som gjorde det sier de så fine ut etterpå, men jeg tror hun lyver litt fordi jeg hører like dårlig):):):):):): faail. Men de er sikkert pene nå.  Så gikk jeg hjem og jeg liker ikke å gå fort fordi da blir jeg andpusten hvis jeg går fort over lang tid. 

Så lagde jeg middag og følte meg selvstendig. Nå må jeg snart legge meg hvis jeg skal klare å trene før byen i morgen men det er så kjipt ): jeg vil mye heller se på kveldsnytt. 

nå gjespet jeg. og nå er Marte i usa. Jeg håper du koser deg masse og at du overlevde flyreisen siden du ikke var helt sikker på det. Send meg en email så fort du kan min kjære, suss. 

Må stå opp ti i morra selv om det er ferie.....selv om jeg skal prøve å ikke sove hele dagen fordi det er kjipt når du våkner fire også er hele dagen borte): døgnet er for kort jeg skal nå søke om døgn- forlengelse fordi jeg tror mange vil sette pris på det. adjø

ja,også har jeg fått karakterene mine. jeg er ikke fornøyd, men jeg savner en begrunnelse. Herregud, alle burde jo få det begrunnet. Jeg fikk det kun begrunnet i fransk. Jeg fikk kun råd om hva jeg skal jobbe med i fransk. det er det eneste faget jeg gikk opp i. Og den læreren er den eneste som ikke gav meg opp. jeg er nå offisielt ferdig med porsgrunn videregående skole for resten av mitt _ liv og takk til klassen min. dere har gjort året ikke så veldig bortkastet og sånn. og jeg har fine minner med dere. Skjønner godt at halve bytter skole for å si det slik , den skolen burde hatt en omgang med ris.

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

hits