trip to Osloi går så var jeg i Oslo med den fine klassen min og kjæresten min og jeg hadde det altfor fint. Vi tok bussen til Oslo i ni tiden, også gikk vi på museum for moderne kunst. Jeg elsket maleriene selv om det var mange av de som var vanskelig å skjønne syntes jeg. Også var vi på operaen og så på mennesker, og de hadde vakre toaletter inni. 

Så gikk jeg og Marte på cafè, Pascal og det var den mest fineste og søteste cafeen jeg har vært på i heile mitt liv syntes jeg. De hadde fine boller der, og kjempefine makroner og jeg kjøpte tre makroner og en bolle også fikk jeg kaffe med hjerte i!  Det har jeg alltid drømt om, nemlig.

Og cafè- mannen var tysk, og jeg trodde han var fransk siden han snakket fransk - norsk til meg, og det var fransk -musikk der- åh. fineste stedet.

Så gikk vi til det såkalte 'emohjørnet' for å vente på Even og snakket med folk vi ikke kjente. Det vat koselig. Også kom Even og var med oss, og vi gikk til akershus - festning og så på fine ting. Han er verdens, fineste heilt sant. Også guidet han oss rundt omkring, uten han hadde vi ikke kommet oss andre steder en oslo s, er jeg sikker på siden verken jeg eller Marte er så kjent i Oslo, så tusentakk kjære for at du gjorde dagen ennå bedre.<3

 

Så tok vi bussen hjem og vi var så trøtte, men sove fikk vi ikke da så vi hørte på musikk og snakket og spiste makroner hele veien. Nå skal jeg snart til byen med Marte og møte fine Catharina, siden det er noe som kalles barnas dag her i Porsgrunn i dag. Det blir flott!

Og alle bildene har jeg tatt med mitt ' nye ' kamera, Nikon D60. Jeg er stor fornøyd og skikkelig glad i det allerede.

2 ord

Karoline

28.05.2011 kl.13:32

Fine bilder! :D

Latepusur- Julie

29.05.2011 kl.18:52

Søteste parret <3

Skriv en ny kommentar

hits