Hei onsdag med fine mennesker

I dag så var jeg i byen med Marte og Mido. Det var fint, jeg storkoste meg. Det er flott å ha to slike mennesker som bestevenner som forstår deg fullt ut og du alltid kan komme til med alt.  OG DE ER MINE, IKKE DINE OK? Vi var tøffe i byen og når vi satt stille på en benk kom det en mann og bare "  VELKOMMEN "  og gav oss en lapp. Og vi bare  " whut".  På lappen stod det fine ting om at hvis vi vendte oss om til gud så skulle vi få nyte fete retter i paradis og alt det der. Det stod også at vi nordmenn var kjempe dumme som jobbet for ingenting! :@@@@

Vi lo litt og sånn. Mannen ville vi skulle gi han penger til ideen, siden han hadde skrevet kontonummer og greier der. Vel, etterpå så dro vi og spiste kebab. Jeg har egentlig fobi mot kebabsjapper siden de er ekle men den her var overaskende ren. Maten smakte godt også så jeg skal bli stamgjest der nå. hjerte. ( Eneste problemet er vel at jeg kommer til å rulle ned gata tilslutt )

Etterpå så kom mamma og hente meg fordi jeg skulle kjøpe kamera. Da vi møtte damen så ble mamma bare helt sånn her:

" Har du kvittering? "  

Og hun bare  

"  Det er tre år gammelt så nei, beklager.  " 

og jeg bare

" fuckfuckfuckfuck"  hvorfor skal du legge deg opp i MIN handel, mamma?

og mamma bare

" Du har sikkert stjelt det.  "   C :

Og hun bare

"  jeg stjeler ikke. "  

Og mamma bare

"Jeg går. kjøper du dette er du dum i huet, mailin."

Og jeg bare

" fuckfuckfuckfuckfuckfuck"  

 

Også kom jeg hjem og fikk fire kvitteringer på mail og info om rettigheter så i morgen skal jeg endelig hente nikond60 - babyen min.  Can't wait.

HAR DERE DET BRA?
Étt ord

Karoline

27.05.2011 kl.23:59

Haha, morsom du er... Love you.<3

Skriv en ny kommentar

hits