være fornøyd med seg selv.

Dette er ett vanskelig innlegg. I mean. ja.  Ok, jeg er så drittlei " janteloven " .  hvis man sier  " nei, jeg syntes vel jeg er ok som jeg er , jeg "   så bare " JÆVLA HORE, HERREGUD DØØØØØ. DU ER STYGG. "   Altså, dette gjelder ikke alle situasjoner men mange. jeg skulle virkelig ønske at flere syntes at de selv er bra. jeg syntes at jeg er bra. og hvis folk ikke liker meg, som jeg er , eller hvordan jeg ser ut så SCREW THEM ALTSÅ. tok lang tid , ja mange år. Men alle fortjener å kunne se seg selv i speilet å tenke " jeg er god nok som jeg er. Hvis ikke andre syntes det så er de ikke verdt min tid. "   Selvfølgelig har man dårlige dager. I dag feks så følte jeg meg som den mest teiteste personen på jord. jeg følte meg generelt mislykket og blablalblla, men så gikk det over. Og jeg har merket at folk blir så sjalu på andre sitt liv, herregud. På mange blogger jeg leser så er det daglige haters som bare  " HERREGUD, DU KANKE GJØRE SÅNN. OMG. DET ER SÅ TEIT AT DU FÅR SÅ OG SÅ MANGE PENGER. "   Jeg finner disse kommentarene mer underholdene enn innleggene. Men det viser jo bare at de som skriver slikt er usikre på seg selv.  Sier noen noe stygt til meg, så kan jeg ta det nær meg der og da, men etter noen minutter så bryr jeg mer ikke. Jeg finner det morsomt. ( Nå er det svært sjeldent at noen sier noe som helst stygt til meg da, så det tok lang tid før jeg ble som jeg ble )  Personer som slenger dritt er ikke verdt min tid, og slik burde ALLE tenke. 

Pointet er å være fornøyd med seg selv slik man er, tørre å si det, være snill mot andre, og drite i de som ikke er det. man er bra nok som man er. basta. ellers slår jeg deg med spaden min.

 

 

 

Étt ord

Marte Isaksen

07.05.2011 kl.12:22

Det er vanskelig å være fornøyd med seg selv. Men jeg tvinger meg selv av og til:) Du er super! Dette var et bra innlegg :)

Skriv en ny kommentar

hits