O hey there

Helgen har vært superfin! Untatt at nsb ....suger.  Eller nei vent, jernbaneverket suger.  Jeg tok buss til Larvik og fant ut at toget ikke kom, siden det var noe galt med skinnene , og de viste ikke når bussene ville komme så vi ble stående der som noen fine gapende passasjerer. På bussen til oslo fant jeg ut at Tønsberg er en fin by, Høvik har en fin kirke, og Oslo er ganske koselig om kvelden.  Kom da frem til Ski tilslutt,  og det var ganske fint at verdens fineste Even stod og ventet på meg også. Vi slappet av med film resten av kvelden, og dagen etterpå dro vi på kjøpesenteret i Ski. Jeg syntes jo det var mongostort siden ...jeg bare er vant til bittelille downtown,  det i Ski har jo hele TRE etasjer! Også begynte jeg plutselig og silblø neseblod! Var heldighvis i nærheten av ett toalett da, men fy søren så uheldig jeg var. Så ut som om noen hadde blitt drept der inne etterpå. Jaja, jeg overlevde.

Resten av lørdagen så vi på film, og på kvelden så klarte Even og skremme meg noe helt sinnsykt!  Jeg kom ut av badet, også stod han bak døra og bare  " hmmm...." Og fyfela jeg hylte ,  haha.  Vi hadde sett en film om mumier da så jeg var jo litt påvirketlol.

På toget hjem satt jeg bare og skrev en teit analyse om "vildanden " Altså ett teaterstykke på nynorsk. Var deilig å bli ferdig med det , ja så nå tenker jeg at jeg tar og legger meg straks!

Even er finest. Finere en finest.

 


2 ord

tabeabekketroll

23.01.2011 kl.22:25

ha en fin uke <3

intoxicatedequilibrium

01.02.2011 kl.19:41

Hehe, neste du strander i Larvik, så får du bare ringe:)

Skriv en ny kommentar

hits