Helgen

fredag hentet pappa meg og vi satte kursen mot Ulefoss. Jeg fant ut at jeg hadde glemt hårbørsten min , og det er så syykt typisk meg og glemme slikt jeg måtte kjøpe en ny. Nå har jeg...tre. Hos pappa gjorde jeg ganske fint lite, egentlig. Ble endel sims spilling, men la meg tidlig den kvelden, jeg skulle jo til ski dagen etter.

Lørdag kjørte jeg og pappa til Porsgrunn i ni tiden ,siden jeg skulle ha nye sko, pappa er nemlig så snill at han ville kjøpe nye vintersko til meg. Etter litt om og men, fikk jeg lov til og få ett par nye emu's.

Skal love de er behagelige å ha på!

Etter det, så kjørte vi til jernbanen, også hoppet jeg på toget til oslo. Jeg gjorde ikke annet enn og lese , haha. Når jeg kom frem til Oslo s, så bytta jeg tog til ski, ble forbannet over at det stoppet vært minutt, det var ikke kødd! Tok nesten en hel time jo. 

Så overfalt jeg Even , og bare  " OMGZ FINA"  liksom, også gikk vi til han.  Det var masse snø i ski, og det var sikkelig fint. Vi hadde harry potter maraton i garasjen hans, hahah vi blir aldri lei de filmene! C:  Også dro vi på kino for og se den nye harry potter filmen!  Den var kjempebra, og jeg anbefaler den virkelig!  Jeg syns til og med den var litt skummel, faktisk, også hadde den masse humor i seg!

Når vi kom hjem fra kinoen drakk vi te, så litt film til , også la vi oss.

Søndag stod vi opp i tolv tiden , også...ja vi så mer film.  Harry potter  <3<3<3<33<3<33<33  , og southpark da!  Jeg har kost meg sikkelig , sikkelig masse i helgen , sammen med verdens beste gutt!  Lover han er herlig!

fin.fin.fin.fin.fin.fin.fin.fin.fin.fin.
Ble dårlig med bilder i helgen , men her er ett  fra forrige gang i hvertfall.

- Mailin

 

 Étt ord

Karoline

22.11.2010 kl.19:17

Hørtes ut som en koserlig helg! ;)

Skriv en ny kommentar

hits