Great day

I går , når jeg kom hjem slepte mamma meg med til Findal siden vi skulle på familiemiddag. De fleste tenker at slikt er kjedelig, men ikke når du har en sånn familie som meg. Det er rimelig...livlig.  Det var kjempekoselig, og siden både tanta , og onkelen min er kokker så var maten meget god, og jeg koste meg. Også var ho ene kusina mi heime fra Oslo og jeg ser ho så sjeldent så det var awesome å se henne igjen. Jeg kom hjem rimelig sent så da var det rett i seng. I dag er skolen teit , siden det bare er teori, bah. 

Omgz, bloggen min har foresten bursdag i dag!  Den er TO år.  Det er litt sånn rart at jeg har to år av livet mitt lagret på internett. Men herregud , denne bloggen har gitt meg ganske mye, og er så greit å se tilbake på ting. Må si jeg har forandret meg litt siden jeg starta å blogge, heh.

- Mailin

4 ord

mille

11.11.2010 kl.21:46

det er urettferdig!

Jeg kunne ikke, jeg ville være med Christina!!

:P

Even

11.11.2010 kl.23:13

Gratulerer :DD <3<3

mailin

12.11.2010 kl.08:21

thanks , darling <3<3

Karoline

12.11.2010 kl.18:07

Gratis at du har holdt ut med bloggen i to år! ;) Og imens , så ble vi kjent også! Ah, rart og tenke på... Kansje vis du aldri hadde laget denne bloggen, eller likt alex hadde vi aldri blitt kjent! :O Sykt og tenke på... Også bor du bare på herøya liksom!! Hehe...

Skriv en ny kommentar

hits