Boy you're amazing just the way you are

I dag stod jeg opp seks. Pappa sa at jeg egentlig_burde blitt hjemme siden jeg er så forkjølet , men skitt au , er man sta,er man sta! Vi dro i syv tiden,og på bussen inntil Oslo gjorde jeg ikke annet en og knaske smertestillende. Når jeg kom frem til Oslo , hoppet jeg på bussen til Ski , og da jeg kom frem ventet jeg på Even , som ikke kom , ringte han, og han svarte ikke, så jeg skjønte lett at den gutten sov.

Vel, jeg kunne ikke bli stående der i kulda , så jeg marsjerte oppover til Even , som ringte etter noen minutter og bare "  wtfjeghaddepåfemalamerfyfaenerdetmulig" Og man kan si den gutten fikk fart på seg. Haha, skjønn var han da han kom springendes. Vi så på to filmer i dag, den ene het "  are you scared"  og jeg syns den var skummel nok siden jeg en pyse. Den andre handlet om baseball, og var ganske morsomt.

Så viste Even's bedårende lillebror Sondre,masse babybilder av Even , og jeg satt der og bare  "  awwwwwwwww"  og " naaaaaaaw"  Så kjærstepusen stakk ut på kjøkkenet til vi var ferdige,haha.  Har kost meg maaaasse i dag,tross for at jeg er syk, og må bli hjemme i morra, så var det virkelig verdt det!

- Mailin

Étt ord

Kotov Syndrome

25.10.2010 kl.00:03

Aww, deg og Even er sååå søte!!11 :')))

Glad i dere begge to :DD

Skriv en ny kommentar

hits