Yesterday and today

Sorry for at jeg ikke blogget i går,meeen jeg var så sliten så jeg orket ikke.  I går så tok jeg bussen til byen i sånn 1 tiden for og møte Even på togstasjonen. Siden jeg hadde så forbanna lang tid i Porsgrunn før han kom , satt jeg meg ned på en benk og leste en bok. Mens noen inkluderende fugler holdt meg med selskap.

Dypeste samtalen jeg har hatt på lenge.

Så kom pus, og vi rakk som vanlig ikke bussen så vi ble gående rundt i byen i en time. Porsgrunn har så mye og tillby på søndager  <3<3<3.

Det er fint og se på svaner da.

Så stakk vi til Herøya og hjem til meg. og tiden går så insane fort når jeg er med Even så han måtte hjem etterhvert,og da gikk vi til Marte som hadde Marianne på besøk , og de fulgte oss til buss stasjonen.

Fineste i verden,lett.

Så måtte Even reise,og jeg begynte nesten og gråte,herregud jeg takler ikke at folk drar. Men det var en fin dag,fineste på lenge.

I dag så stod jeg opp i tolv tiden, og da hadde jeg sovet i nesten fjorten timer. Jeg og Marte stakk ut , og vi gikk tur siden været var så pent.

Peneste bildet av oss ever.

Senere så vi på film " The notebook" Og det må ha vært den fineste filmen jeg har sett i mitt liv,omtrent. Jeg trodde jeg skulle gråte hele tiden, spesielt siden jeg trodde hun jenta kom til og velge feil fyr, men hun hørte på meg tilslutt da,det tok bare litt tid,liksom.

Bilde fra google.

Etterpå fant vi ut at vi trengte litt humor,så vi så House <3 .  Jeg dør så av latter værgang. Må være den mest genialeste serien som finnes. Det har vært en fin dag , i dag også og alt er fint fortiden. Det er fint.

- Mailin

 
Étt ord

Frida :)

11.10.2010 kl.20:58

cule bilder :P

Skriv en ny kommentar

hits