Thaaaa wekeendfredag så hentet pappa meg rett etter skolen også dro vi til Ulefoss. Der gjorde jeg virkelig ikke annet en og kjede ræva av meg,for og si det slik. Så jeg la meg ganske tidlig.

lørdag så stod jeg tidlig opp og gjorde ikke så mye før vi dro til Notodden. Deeer var det mange fine mennesker skal jeg si dere. Blant annet kjærestepus og noen fine folk fra leiren i sommer. Vi dro til stranda også grillet vi,og utforsket ett båtvrak. Etterpå gikk vi til Heddal til ett kjøpesenter og plagde Anica på jobb<3<3<33 ( Hun som oppfant gs )  Så dro folka tilbake dit de skulle,mesteparten skulle til oslo ( thou )  Og jeg og Even gikk og kjøpte burn også kjørte vi til Ulefoss.  Vi gjorde ikke noe annet en og slappe av den dagen siden vi er noen slabbedasker.

søndag så gikk vi tur,faktisk. Også hilste vi på noen søte ponnier <3<3 Og vi så "orps the movie " Den var faktisk veldig kul!   (  : Så måtte vi kjøre Even til bussen også dro han ): Når jeg kom hjem var jeg så trøtt at jeg la meg nesten med engang,haha. Men helgen har vært superkul!Dette er en fin liten gutt som jeg døpte sønnen min. Han har fortsatt hårstrikket mitt ):

<3

Dette må være den fineste gutten ever.

Dette er Even når jeg har ...stappet en blomst bak øret hans....ER DET IKKE FINT? :DD

 

- Mailin


 

 

2 ord

Mia/Citty

29.09.2010 kl.16:17

Det var mitt første å beste minitreff xD Remember me? Jeg var hun med rødblondt hår som er bestevenn med Tia/Alessandra <3

Lalalalala...har fritids,hvis du lurte xD

Mailin

29.09.2010 kl.17:46

Oja,deeeeg!! :D:DDD Vi har alle våre problemer ,vennen! :D

Skriv en ny kommentar

hits