Praha,ogsånt.

Dette er tredje gangen jeg skriver blogginnlegg,faenta nettet. Vel som sagt har nettet vært borte i tre hundre og førti åtte år og i dag bestemte det seg for og dukke opp igjen.  HURRA. I forgårs så dro jeg og folka til broren min og det var digg og se han og tanteungen og svigerinnen min igjen! Vi grillet og koste oss og ...det ble altfor mye drikking på meg.  Etter endel vin og champagne ble jeg .....full. Ikke prøv dette hjemme. Det var min kjære svigerinne som insisterte. Takk gud for at jeg spiste i mellom sier nå jeg. Og det passet jo fint med tanke på at jeg skulle til praha dagen etter ja. not.  
Så når vi kom hjem så sovnet jeg rimelig kjapt,død som jeg var.  Klokken 4 sto jeg opp,og selv om jeg følte meg helt crappy så ble jeg selfølgelig med til Praha!  Jeg har vært i Tsjekkia 34455 ganger men jeg har aldri sett Praha helt ordentlig. Vi tok toget og det tok ca 3 og en halv time.  Jeg gjorde ikke noe annet en og sove og glo ut vinduet. 

Når vi kom til Praha så tok vi Metroen til ett sted som heter Muzeum,rett utafor nasjonal museet også gikk vi nedover til gamlebyen. Det var utrolig mye og se på,og jeg ble veldig overivirg når jeg så " Vår frues kirke "  siden jeg syns den er så utrooolig fin! Og så astronomi klokken da. Så gikk vi over Karls - broen! Veeeldig artig.

Så når vi kom over til andre delen så tok vi og spiste siden vi var ...sultne.. Logisk,right? Jeg drakk i alt fire kopper capucchino den dagen,men Praha har god kaffe! 

Så gikk vi oppover og kikket litt i butikker. Vi skulle til St. Vitus katedralen,var kjempe tungt og gå opp dit i den varmen,men var virkelig verdt det! Først gikk vi i gjennom slotts plassen og det var artig!Også kom vi til St. Vitus katedralen. Jeg ble bare gående og måpe den var så fin! Jeg er jo ikke kristen men jeg elsker og se på slike byggverk. 
Vi gikk også inne i den og jeg elsket de glass-maleriene der! SE SÅ FIN!


Så gikk vi i en anna kirke,den var ikke så fin da.  Så gikk vi rundt i sånne handlegater og det eneste jeg kjøpte meg var "new moon"
Har fått sikkelig hekta på twilight! Så satt vi oss på en resturant også så vi på astronomi - klokka slå.  Det var.....eh gøy.  Så gikk vi på en annen resturant og spiste gulasj og jeg drakk mer cappuchino...Etter det så gikk vi til tog-stasjonen og i dag har jeg ikke gjort annet en og handle litt gaver og en kjole siden jeg skal i bryllup snart. Så på fredag drar jeg hjem også erre bare og vente til søndag så drar jeg til kjærestepusen min<3  Oog blir digg og se alle folka igjen!.....Jo også gikk jeg i søvne eller noe i natt så jeg hoppet på søsteren min og klorte henne på halsen. Tror jeg har lest en smule for mye Twilight ehhe.
- Mailin

2 ord

Karoline♥

03.08.2010 kl.21:06

Fine bilder!^^ Haha, du får snart ikke lov og se mere twilight, du blir volderlig! Hehe. :P

Madelen

04.08.2010 kl.01:08

ååh, så gøy å lese :D Jeg kjente meg igjen over alt :D
Du skriver forresten utrolig morsomt!
Kos deg videre på ferie :)

Skriv en ny kommentar

hits