Utflukt til OstravaI går
så våknet jeg i ti tiden,sto opp og etterhvert dro jeg,pappa,søs,tante og onkel til Ostrava.  Det er en ganske stor by som ligger en halvtime unna Vresina. Vi tok trikken da. Når vi kom frem så kikket vi litt rundt også drakk de andre øl,mens jeg stjal pappa sin > : D.  Så ble jeg dradd med på museum,og er det noe jeg hater så er det vel museumer,egentlig. Det var ett museum om ostravas historie,ikke noe jeg fant spesielt interesant. Vi ble der ganske lenge og.  Etterpå så gikk vi til rådhuset og tok heisen opp i ett høyyyyt tårn sikkert 2-300 meter over bakken. Det var ganske kult og se ned på byen derifra!
Der oppe var vi,helt i toppen!


Byen var ganske fin her oppe!


Etterpå så gikk vi til ett sted hvor de serverer vin,bare siden fetteren min og dama hans skulle komme. Haha,jeg fikk servert vin uten problemer og det var digg. Jeg drikker bare engang i året da,og det er når jeg er i Tsjekkia.

 Så kom fetteren min og det var digg og se han igjen og hilse på kjæresten hans. Haha,vært år er det en ny dame  x) .  Så stakk vi hjem fordi jeg og søs orka ikke mer av den trekkspill - musikken der  x).  Men pappa og onkel ble litt lengre da. Så satt jeg vel bare på pce'n for det meste og bablet med kjæresten min som jeg saaaaaavneeeeeer.  Gah,jeg vil hjem. Bare 9 dager til jeg ser han igjen! :D  Og syv dager til jeg er hjemme!

I dag skal jeg bare nerde pc,tror jeg fordi de andre er og ser på en eller annen borg fra middelalderen. Ikke akkurat min greie. Og ja,på mandag drar jeg til Praha endag. Det blir topp ( :

- Mailin

Étt ord

Karoline♥

30.07.2010 kl.14:30

Høres ut som du har det koserligt da, selv om du også vil hjem!! Må se deg, når du kommer tilbake.<3

Skriv en ny kommentar

hits