Fantastisk opplevelse!

I forgårs så hadde vi rumpeldunk turnering! Jeg spilte ikke siden jeg var kun reserve. De fleste kjenner nok til mine ball-kunnskaper,fnis. Det var veldig gøy og Griffing,altså mitt hus vant! Det var stas og som premie spilte de mot lærerne,hahaha og vi vant den kampen også!  Jeg har også funnet ut at Oldruner er jeg sikkelig dårlig i,jeg skjønte ikke bæret. Gammelgnomsk,liksom. Også gikk jeg og Janna ned på professor Slur's kontor for og gjøre ugang,også sier hun at Slur er der,også ser jeg han ikke så jeg bare " Nei det er han ikke,haha"  Også trasker jeg inn,ser inn til siden og der står selfølgelig Slur innatt veggen. HAHAHAH,og jeg hyyyyyyyylte! Han forklarte da at han var alltid tilstede åndelig. Fnis. Så hadde vi kor,også hang jeg med noen fine folk <3  hjerte på dem! 

I går så hadde vi vanlig timer og i eliksiren skulle vi gå ut og lete etter edderkopper. Da Slur fant en,og begynte og forklare at etterhvert ville organene dine innta en flytende form om du ble bitt av den,spurte han meg hva jeg hadde følt da. 

Slur: " Etter 2 - 6 måneder vil organene innta en flytende form. Hvordan ville de følt deg da,frøken Dashine?"
Meg:" Ehh.....bløt professor?

Latter!  :D   Han ville også ha meg til og klappe edderkoppen noe jeg ikke ville siden karakteren min er livredd for edderkopper. Det er ikke jeg i virkelighetenlol. Så i lunchen brukte jeg tiden godt til og stirre på professor Guldmedal. <3<3 Vi hadde blikkkontakt 3455 ganger,da!  :D:D:D:D Hahah. Så på kvelden var det hage - selskap og Sara,hun som spiller Dult/madam Hopp hadde samlet sitt geniale band zeero monkeys,tror jeg de heter. Veeeldig flinke! Jeg virkelig digget dem!  Alle sammen koste seg og danset,ja selv professor Slur!  Så etterpå gikk vi opp på oppholdsrommet og snakket og hørte på eventyr. Det var sikkelig trist!  Og noen geniale mennesker hadde laget de geniale sketsjene og jeg lo så jeg døde! Så måtte vi legge oss,og jeg og Even stakk ned på off - rommet for og finne noe og spise siden gutten var sulten. Han ble lykkelig når han fant en yoghurt! Vi hadde det koselig og drakk Te helt til Pikey la Puma,toptillits fyren,eller topptulling om dere vil fant oss og vi ble kommandert i seng. Så i dag så gikk alle og klemte værandre og gråt og ....ja det var virkelig trist og dra fra alle disse menneskene. Men det positive var at jeg og Even fant ut at vi skulle være kjærester i dag <3   Jeg er.....lykkelig <3 ^__^  og sikkelig glad for at jeg fant han! ,og det første jeg skal når jeg kommer hjem fra Tsjekkia er og besøke han : DDD   Så fikk vi utdelt karakterene og jeg gjorde det vel midt på treet bra. Denne uka har bare vært helt fantastisk bra! Jeg har møtt så mange fine mennesker,og jeg har blitt glad i dem alle! Tuuusen takk for en magisk uke!

Bilder:- Mailin

2 ord

Janna

28.07.2010 kl.23:44

Å jaa, det med Slur på kontoret var episk! Glemmer aldri hylet ditt :DDDD Jeg så liksom litt svart som beveget seg til høyre, så jeg gikk ut i fra at han fremdeles var der... :DDDDD

Neste gang må vi få sneket oss ut om natta og leke dødsetere... >:D

Mailin

29.07.2010 kl.11:15

Hahahahaha jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 :D:D

Skriv en ny kommentar

hits