Festlig.

Halla. i går kom Vilde,Elisabeth og Marte til meg i åtte tiden. Jeg hadde flydd ned på butikken to ganger siden jeg skulle handle mat og ting,siden jeg skulle arrangere grillparty. Marte var kokken vår,og hun fortjener en pris for mest handy kokk! Maten var god den,hadde bare kjøpt aaalt for mye eheh. Det var kjempekoselig og vi koste oss ganske mye. Elisabeth og Marte dro i 11 tiden men Vilde ble sovende over. Vi sov til 12 tiden,jeg våknet i 11 tiden da,men var deilig og sove lenge!
Etter at Vilde dro i dag bestemte jeg meg for og trene litt siden jeg følte at jeg spiste så sykt mye igår,kremt, Jeg jogget rundt på hydrobanen,tok noen push - ups og sit-ups. Like ved banen er det ett asyl-mottak og de folkene der pleier og sitte i vinduet osv. Jeg tenkte ikke noe over det men så spør en random om han kan være med og løpe. Jeg er glad i nye mennesker så jeg sa selfølgelig ja. Det endte med at vi spilte fotball og volleyball i fire timer,mens nysgjerrige naboer glodde på denne merkelige jenta med kort shorts og som attpåtil spilte fotball __med en gutt. Hahha. Men moro var det,og nå har jeg fått en ny venn. Han kunne nesten ikke noe norsk,eller engelsk så ble litt vanskelig med kommunikasjonen men fikk da litt til med peking osv. Han heter btw Isatullah,staves sikkert ikke slik,er 17 år og kommer fra Tyrkia. Så stakk jeg  til byen med Marte,Vilde og Elisabeth. Jeg kjøpte blant annet Alex's nye cd  "No boundairies"  Hvis det er sånn det staves? Også Regines bok., Jeg gleder meg til og lese den i kveld!

- Mailin

Étt ord

Karoline♥

24.06.2010 kl.20:29

Kult med en ny venn også!^^

Regines bok er BRA! Værdt og lese. Men man blir glad og trist på samme tid!:( Aww, du har fått kjøpt cdèn hans ja. Kult. Har ikke gjørt det enda jeg!xD Haha, jeg er treig!

Skriv en ny kommentar

hits