Oh what a day!

Godkveld. I dag vekte Vilde meg sånn halv eller ti over fire. Gudskjelov fordi jeg hadde slått av alarmen. 
 Jeg fikset meg litt og sjekket at jeg hadde alt også kom Vilde,Catharina,og Marte til meg. 
Marte - Catharina og Vilde i midten. Det var ___tidlig.

Vi tok taxi til buss stasjonen og 4.35 kom bussen. Buss sjåføren køddet sykt med Vilde siden hun enda ikke har fyllt seksten så han bare  "jeg sender ikke barn til oslo"  Lattis.  I skien kom Ari på en random venn av Vilde jeg ikke hadde møtt,men som var _utrolig koselig!  Vi snakket,prøvde og sove men ble vel ikke så mye av den sovingen.   Da vi kom fram til oslo så visste vi ikke hvor vi skulle og vi så ut som noen forvirrede trøtte påfugler. Tilslutt fant vi t - banen og etter mye om og men fant vi ut den vi skulle ta. Det er da det sykeste skjer.  Vi satt og chillet på en benk,ett tog kommer og Ari sa noe som  " jeg tror vi kan ta det toget"  eller noe,og dermed går Vilde på.  Uten oss,selvsagt. Jeg så meg forvirett rundt etter henne,men så utbryter Catharina  " VILDE ER MED PÅ TOGET"   Herregud vi lo.  Vi lo og lo og lo og alle glodde. Det måtte_skje oss såklart. Etterhvert kom Vilde på toget vårt. 

 
Århundrets skandale må jeg si!  
Starten av køen utenfor Tv2 studioet.
Vi kom fram til Nydalen,siden jeg ,ja jeg skulle på x factor!  Og Ari også da. Den køen virket så eeevig lang men Ravi&Co underholdt oss. Tilslutt kom vi inn og fikk registrert oss,det tok også eevig lang tid. Så kom vi opp til et oppholds rom,med Tv og playstation og vi var i en slags kino sal. Etter sånn en halvtime var det min tur. Jeg ble tatt med en gruppe ned i en gang hvor jeg ventet litt. Så var det min tur. Dommer'ne var ganske hyggelige og jeg var faktisk ikke nervøs så jeg syns jeg gjorde en bra audition sang - messig men jeg glodde jo opp i taket,og det var faktisk hovedgrunnen til at jeg ikke kom videre.  Men en flott opplevelse var det og de ville gjerne se meg nesteår!  :D  
Ready!

Etterpå så spilte pusene Buzz littegranne mens jeg hjalp Marte,vi kom på andre plass da! :ccc.  Så tok vi T- banen tilbake til oslo s.  Ari fant opp en sang som gikk sånn " Jeg sitter på  t -banen og det er så mange barn her sånn"  Eller noe.  Vi lo fryktelig,den gutten er kreativ!  Så surret vi litt rundt på Oslo city,vi spiste på Burgerking jeg likte maten der mye bedre en Mcdondalds og Bergbys!  Jeg kjøpte egentlig ingenting annet en mat,faktisk. Jeg orket ikke. Det var også noen som ble arrestert på jernbanen,creepy. Vi gikk også opp og  ned Karl - Johans gate,facinerende. Tilslutt gikk vi til buss terminalen og tok bussen hjem, I porsgrunn møtte vi på thomasgulletmitt <3  også verdens skumleste mann som bablet om aldersforskjell og forhold til oss.  Han var 23. Nå er jeg sliten som faaen.   JEG <3 OSLO!

g
Ari - the gitargutt.


Marte og Catharina - fine barn.

Jeg har fått en stor facinasjon over orddeling. Heerregud og jeg lo når jeg så den l'en var borte.

Buzz -spillende puser.

hEi.


Gud,så fint.

Catharina <3333333333333333333333333333333333333333333333333

Karl - Johan selfølgelig.


Trøtte puser på veien hjem.

- Mailin.

2 ord

Karoline

17.06.2010 kl.21:37

Så morsomt ut!:D Du er ung, så du får enn ny sjangse. Kommer mange sånne sjangser vettu!:D

idawisth

17.06.2010 kl.21:37

ha en fantastisk dag!!

Skriv en ny kommentar

hits