Jeg lover dette var den sykeste julaften noensinne.

Herregud,Herregud,Herregud. Etter at jeg og mamma og pappa hadde åpna gavene i går og etter at vi hadde sett noen julefilmer osv så begynte vi og snakke om familiene våres osv. Og mens mamma og pappa fortalte noen geniale historier begynte vi og snakke om pappas sønn Patrik som bor i tsjekkia om sjokket han hadde fått når han fikk vite i sitt eget bryllup at han hadde en annen far en det han trodde. Og mamma visste jo ikke det her før jeg ble født eller noe heller da og da var jo de sammen så hu ble jo sjokkert. Også mens vi snakket om dette her sa jeg kun for kødd.

-Pappa du har ikke flere barn da hahahah?

-Jo,en til.

-HVA FAEN?

Herregud. Han har aldri sagt det før faenfaenfaen. Jeg har en SØSTER. EN STORESØSTER. OMGOMGOMG.Vi trodde jo han bare satt og kødda i starten da men omg. Dette var altså før han traff mamma da han var ganske ung.
Hahaha mamma bare "jaja da har du en søster da Mailin." akk som det var en HELT dageligdags ting og si. Og hun bor i nærheten omg. Og har barn enda mer omg. Jeg er helt sjokkert herregud. Jeg skal ihvertfall ta kontakt med hu,men jeg kan vel ikke bare buse på og si "Halla jeg er lillesøstera di"? Men hun vet visst om meg. Pappa bare ja du har alltid  ønska deg en storesøster,nå har du en værsegod". Herregud liksom. Men endelig fikk jeg vite det da,og pappa forsikret meg at det var den siste hahahha.

-Juleklemmer fra en sjokkert Mailin.

4 ord

mille

25.12.2009 kl.09:32

OMG OMG

dette viste jeg ikke

Odagud

25.12.2009 kl.09:52

du har jo meg :@

Karoline

25.12.2009 kl.14:23

Hehe, vet hvordan det er! Jeg hørte mamma og de snakka om en sønn. også spør jeg hvem er det sinn, Pappa sin din bror. Jeg trude de tulla! Haha, men så var det faen meg broren min! HAHA. Men han vil ikke ha kontakt med oss da!:/ Så vet ikke hvordan han ser ut eller noen ting, kjenner ikke min egen bror. Rart! Men sånn er det. Eneste jeg vet er hvor han bor, hvor gammel han er og hva han heter! Men jeg skal treffe han èn dag, om han vil eller ikke da!:)

Frøya

28.12.2009 kl.18:29

Herreguuuud. Shocking, altså. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort.

Skriv en ny kommentar

hits