Prosjektet mitt - Teenage mental health


Akkurat nå sitter jeg på skolen og nerder siden jeg er ferdig med prosjektet. Det er åttende klassinger her og vi er i timen demmes. Eller er det omvendt? Men jeg har jo skrevet om et prosjekt jeg har holdt på med en stund nå men ikke spesielt mye om det. I hvertfall så er ikke hele greia ferdig før April da har vi utstilling.

Teenage mental health.
Er overskriften. Det er skrevet på engelsk (siden jeg går på engelsk skole høhøh). Jeg syntes det er så sinnsykt lite fokus på psykisk helse her i verden spesielt blant ungdom. Det er så mange som har fordommer, og så mange som trenger hjelp eller sitter på lite eller ingen informasjon. Jeg har holdt på med dette siden Oktober omtrent og det har vært utrolig interessant og lærerikt. Det har vært sinnsykt mye og analysere men det var verdt det og hele greia ble vel på femten sider omtrent. Også tok jeg med tre fantastiske mennesker og deres historier. Oda, Karoline,og Regine. De er alle flotte eksemplarer på sterke og selvstendige ungdommer med vær sin unike historie. Jeg anbefaler deg virkelig og lese bloggene demmes. I hvertfall dette er det beste prosjektet jeg har fått til noengang tror jeg og jeg ser frem til og stille det ut i april!

-Mailin.

Étt ord

Karoline

15.12.2009 kl.15:51

Søt du er, bruker min blogg og! Takk for det, men Regine sin blogg er den beste uansett! Synd hun gikk bort bare 18år gammel!:'(

Skriv en ny kommentar

hits