Jeg brøt helt sammen...

Godkveld. Idag var skole dagen helt jævlig. Eller det vil si fransken var jævlig. Siden jeg som så er helt ny i fransk og har hatt det siden  april og de to andre i klassen min har hatt det i to år ligger jeg som dere kanskje skjønner litt etter. Så idag skulle vi bøye noen verb jeg ikke skjønte en dritt av på tavla og det er da læreren min sier "Mailin kom igjen,kom igjen,kom igjen ( på engelsk selvsagt) Og jeg som ikke skjønte en dritt av det prøvde og forklare at jeg ikke gjorde det. Så da sier hun at jeg ikke jobber hjemme og at jeg skjønne det altså det er ingen unnskyldning hvis jeg ikke gjør det. Jeg sitter til 12 på natten med franske verb. Jeg pugger som faen. Så da prøvde jeg og holde meg rolig også sa hun at jeg skulle bøye dem i boka liksom. Og da jeg satt der og lurte på hva jeg skulle gjøre begynner hun igjen. "Mailin du er så stresse osv" Jeg var for faen ikke stresset men det er hun - hele tiden.

Jeg brøt sammen helt fullstendig.
Jeg klikket på henne,noe jeg aldri hadde trodd jeg ville tørre med en lærer på min skole.
Jeg kjeftet rett og slett på henne.
Hun fortjente det.
Da sa hun at hun visste hvordan jeg hadde det pøhh. Greit hun må ta norsk timer osv men hun er myyye eldre en meg dessuten flyttet hun til Norge frivillig.
Fyfaen jeg er sint.


Ellers var jeg på sangen idag og det var deilig. Vi begynte med "Wild horses" Den er så nydelig også kjenner jeg meg så ihjel. Orker ikke poste den nå men sikkert imorgen.

-Mailin

5 ord

hei.

10.09.2009 kl.20:56

oi :- (

stine

10.09.2009 kl.21:30

Oi da....

Hvis det hjelper er læreren vår i fransk også en dritt men ikke så ille:P

christina

10.09.2009 kl.21:37

TURTE DU Å KJEFTE PÅ MISS AURELIA?:O:O:O

hahahaha stine Turid er ille ,vis dere fortsatt har du da :)

Karoline

11.09.2009 kl.15:49

Lærere kan var dume ja!-.-

Rikke

12.09.2009 kl.00:12

oida ..

fin blogg du hadde :)

Skriv en ny kommentar

hits